Vodafone vylepšil nabídku pro seniory a znevýhodněné občany. Dostanou více dat

Po zavedení tarifů Vodafone Neomezený upravuje náš třetí operátor také nabídku pro seniory a zdravotně znevýhodněné občany. Nová nabídka je platná od 1. října 2019 a využít ji mohou lidé nad 60 let věku a držitelé průkazu ZTP, ZTP/P nebo osoby závislé na pomoci jiné fyzické osoby ve II., III. a IV. stupni.

Klepněte pro větší obrázek

Mobilní Tarif 60+ určený seniorům obsahuje 250 minut volání do všech sítí, neomezené SMS a 1 GB mobilních dat za 299 korun měsíčně. K tomu mohou zákazníci využít slevu ve výši 500 korun na telefony Vodafone E9 a Mobiwire Oneida. Při využití datového tarifu 4 GB za 399 Kč měsíčně mají senioři nárok na tablet Vodafone Tab N8 za 1 Kč. Přeplacenkářům nabízí operátor zvýhodněné neomezené volání v síti Vodafonu za 74 Kč měsíčně, mimo síť se ovšem volá za 3,50 Kč za minutu.

Zdravotně znevýhodnění zákazníci mohou nově získat za 549,50 Kč měsíčně tarif Red 10+10 GB obsahující neomezené volání (včetně 1 000 minut do zahraničí), neomezené SMS a 20 GB dat (místo původních 12 GB). Nebo mohou využít stejně jako senioři Tarif 60+. Čistě datový tarif Připojení bez kabelu Naplno se 60 GB mobilních dat je pro ně k dispozici za zvýhodněnou cenu 249 korun měsíčně.

Diskuze (21) Další článek: Podzimní akce Samsungu: Ke Galaxy S10 zdarma hodinky, na Galaxy A sleva 2 tisíce

Témata článku: , , , , , Senior, Pro +, Nabídka, Data, Žně, Mobiwire Oneida, ZTP, Volání, Tarif, Zavedení, Vice, DOS,