Také LG má zcela bezdrátová sluchátka. Mají vydržet až 6 hodin přehrávání

Zcela bezdrátová sluchátka jsou jedním z nejrychleji rostoucích segmentů spotřební elektroniky, proto není s podivem, že se v něm chce uplatnit téměř každá značka, která někdy měla se sluchátky co do činění. A že jihokorejské LG zkušenosti má, minimálně s bohatým portfoliem Bluetooth headsetů s límcovou (nákrčníkovou) konstrukcí, je zcela bez debat.

Klepněte pro větší obrázek

Firma představuje nový model sluchátek LG Tone+ Free, která jsou zcela bez drátů a jejich mušle jsou vzájemně propojeny bezdrátovým přenosem. Sluchátka se odkládají do oválného pouzdra, kde se zároveň dobíjejí. Díky technologii rychlého dobíjení má pouhých 5 minut v krabičce stačit na hodinu poslechu hudby. Při nabití do plné kapacity výrobce slibuje výdrž až 6 hodin.

Na zvukovém vyladění sluchátek spolupracovalo LG se společností Meridian Audio. Ovládání sluchátek probíhá na jejich vnějších dotykových ploškách, delší podržení aktivuje Google Assistant. Na výběr bude černá nebo bílá barva. Prodej v domovské Koreji začne na sklonku října za cenu v přepočtu okolo 5 tisíc korun. Dostupnost pro globální trh zatím nebyla ohlášena.

Diskuze (3) Další článek: Live Caption: Pixel 4 nabídne jako první automatické titulky pro jakékoliv audio

Témata článku: LG, , , , , , , , , Bezdrátová, Přehrávání, Ploška, Pře, Sluchátko,