T-Mobile nabízí novou „krabičku“ do Chytrého auta. Zájemci ji opět mohou získat za 1 Kč

T-Mobile uvedl druhou generaci Wi-Fi zařízení pro službu Chytré auto. Opět sází na řešení od čínské společnosti ZTE, tentokrát jde o model VM6500S. Zařízení je menší, lehčí a změnil se způsob vkládání SIM karty, které je nyní jednodušší.

Nová generace je vybavena výkonnějším čipsetem, což znamená, že Chytré auto rychleji reaguje na události, jako je nastartování vozidla. Rychlejší bude i zaznamenávání do aplikace nebo přenos notifikací do smartphonu uživatele.

Podle operátora by mělo být zpřesněno i určování GPS pozice vozidla, kterou si můžete zobrazit na mapě v aplikaci. Ve funkci mobilního hotspotu se lze k ZTE VM6500S připojit rychlostí až 50 Mbit/s.

T-Mobile opět nabízí zvýhodněnou cenu na pořízení nového typu „krabičky“ pro Chytré auto. Až do odvolání platí cena 1 Kč při uzavření smlouvy s tarifem Wi-Fi Standard nebo Wi-Fi Premium na 24 měsíců.

Diskuze (18) Další článek: Testujeme Samsung Galaxy A51. Jakým směrem se po roce ubírá střední třída?

Témata článku: , , , , , , Wi-fi standard, Aplikace, Uzavření smlouvy, Zájemce, Zaznamenávání, T - Mobil, Chytré, Mobil Hotspot, MOBI, Hotspot, Krabička, T Mobil