T-Mobile Magenta 1: Sleva až 25 % z tarifu a až 15 GB dat navíc

  • Stačí sloučit pod jeden účet více služeb a výhody jsou vaše
  • Rodiny ocení neomezené volání, slevy, data navíc a další výhody
  • T-Mobile vyrazil na zteč proti O2 Spolu, službu ale zatím drží v tajnosti

Od února nabízí T-Mobile novou věrnostní službu Magenta 1. Princip spočívá v tom, že pod jeden účet sloučíte až devět služeb - například tarify, které používají členové domácnosti. Zapojit se dají i fixní služby, podmínkou je, že ceníkový paušál u každé ze služeb musí být alespoň 399 Kč. Zapojit lze i Twist kartu.

Sloučením služeb do Magenty získáte několik výhod. V prvé řadě vzájemné volání a SMS zdarma. Uživatelé mobilních tarifů dostanou slevu od 10 do 25 %. Pokud dáte dohromady alespoň čtyři služby, získáte u mobilních čísel data navíc. Za čtyři služby je to 10 GB, za pět a víc služeb 15 GB.

Krom výše uvedeného: přednostní odbavení na lince, aplikace Surfie (Školák), antivirus Kaspersky na 1 rok zdarma a prodloužené zpětné zhlédnutí pro T-Mobile TV na 3 až 7 dní. 

Magenta 1, přehled výhod:

Magenta Malá Střední Velká Největší
Počet sloučených služeb 2 3 4 5 a více
Vzájemné volání a SMS zdarma
Sleva na tarif 10 % 15 % 20 % 25 %
Data navíc (společná) - 10 GB 15 GB

Dle Seznamu a popis výhod se bonusová data rozdělí rovným dílem mezi účastníky Magenty a čerpají se před datovým limitem každého z účastníků. Například: tarif Mobil S s FUP 0,5 GB, který mimochodem stojí 499 Kč měsíčně, takže splňuje kvalifikační podmínku. Zapojením do Velké Magenty získáte 2,5 GB navíc (na každé číslo). Data z Magenty lze využít i v roamingu. Pokud je nevyčerpáte, propadnou.

Kde je háček?

Dle podmínek můžete pod Magentu dát jen služby, které jsou psané na jedno RČ. Znamenalo by to, že s kamarády či kolegy z práce Magentu nevytvoříte. Tady ale ještě visí otazník, viz níže. Jisté je, že T-Mobile cílí především na rodiny, které takto motivuje k tomu, aby měly všechny služby pod jednou střechou.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
V podmínkách T-Mobile mluví o službách na jedno RČ. Na webu má ale i odkaz na konfigurátor, kde zase uvádí: „Přidat si můžete i služby pro rodinu a přátele, abyste získali ještě více výhod. Vyúčtování si může platit každý člen sám.“

A ještě na jednu věc si dávejte pozor. Pokud máte podpultovou nabídku, zařazením takového čísla do Magenty slevy padají. Pokud byste následně číslo z Magenty vyřadili, znovu už původně nastavené slevy nenaskočí...

T-Mobile uvádí, že Magentu lze aktivovat na značkových prodejnách nebo na lince. T-Mobile službu zatím aktivně nekomunikuje, podmínky a web t- mobile.cz/magenta ale svědčí o tom, že operátor ladí poslední detaily.

Tip poslal mobilmaniak gustav11.

Diskuze (13) Další článek: Apple má průšvih, vy můžete mít novou baterku. Levně nebo zdarma. Tady je návod

Témata článku: , , , , , , Výhoda, Fixní služba, GB data, Vzájemné volání, Konfigurátor, Data, Sleva, Kaspersky, Neomezené volání, Mág, Tarif, Zhlédnutí, NAVIC, Prvá řada, Poslední detail, Volání, Odbavení, Mobilní číslo, Přednostní odbavení