T-Mobile láká mladé zákazníky. K tarifu Mobil Data přidá ve speciální akci minuty a SMS zdarma

Dva ze tří síťových operátorů už představili novou nabídku tarifů s navýšeným objemem dat. Problém je, že pod 777, resp. 799 Kč se k rozumné porci dat zároveň s neomezenými minutami a SMS nedostanete. Operátoři vytvořili v nabídkách umělou „díru“, aby lidé ve snaze ušetřit nepřecházeli na tarif s nižším měsíčním plněním.

Okolo hranice 500 Kč za měsíc, což je pro mnoho uživatelů ještě rozumný měsíční paušál, si totiž komplexní tarif s minutami i daty nevyberete. Buď máte FUP jako když plivne, nebo při použitelném objemu dat doplácíte za hlasové služby a SMS.

Uvedené dilema aktuálně řeší tarif Mobil Data od T-Mobilu, který ve speciální akci přidává k 10 GB dat navíc 100 minut a 100 SMS v ceně 499 Kč při úvazku na 2 roky. Běžně nejsou kromě dat žádné volné jednotky v ceně, za minutu se platí 3,50 Kč, za SMS 1,50 Kč. V řeči ceníku tedy T-Mobile přidá měsíční bonus v hodnotě 500 Kč. Výměnou za něj ale zase nedovolí tisícikorunovou prémii při nákupu nového smartphonu.

I přes tento malý háček je akční nabídka zajímavá. Vzhledem k zaměření na mladší uživatele se smartphony jsou SMSky přežitek a se 100 minutami už se dá vyžít. Zájemci o tarif s těmito parametry by si měli pospíšit – v nabídce je pouze na webu a po omezenou dobu. Operátor jej nabízí jako součást promo akce ke comebackovému koncertu hudební formace Gorillaz, jehož je partnerem.

Diskuze (9) Další článek: Vlajková Nubia Z17 je na světě. Má nulové boční rámečky a odolnost proti vodě a prachu

Témata článku: , , , , , , , , Zákaz, Síťový operátor, Dilema, Promo akce, MOBI, Mobil, T Mobil, Data, Mobil l, Tarif, Měsíční plnění, Zaměření, Přežitek, Speciál, Mobil Data, T - Mobil, Min