T-Mobile jde proti proudu. Podpoří aktivity, které vytáhnou lidi od počítače

S příchodem pandemie se řada lidských aktivit přenesla do online prostoru a stejným směrem se vydaly sponzorské peníze. Český T-Mobile jde proti proudu.

V příštím roce sponzorsky podpoří celoroční série sportovních aktivit jako protiváhu času stráveného doma u počítače, jako podporu zdraví a imunity. T-Mobile se stává partnerem slavného lyžařského závodu Jizerská 50, celé série SkiTour a cyklistických sérií Kolo pro život a Česká Enduro série. Pokračuje také T-Mobile Olympijský běh a florbalový turnaj Street Floorball League.

„Stáváme se partnerem podniků, které přináší všem sportovním nadšencům i jejich rodinám a blízkým aktivní způsob odpočinku a zábavu, podporují zdravý životní styl a především spojují lidi. Letos jsme vystaveni nebývalému stresu, strávili jsme rok připojeni vzdáleně a naše děti v intenzivní společnosti displejů a obrazovek. Chceme připomínat nejen příznivcům naší značky, že výhody digitálního světa je potřeba využívat uvážlivě a žít i mimo svět onlinu,“ říká Ladislav Báča, ředitel marketingové komunikace společnosti T-Mobile Česká republika.

T-Mobile se během akcí zaměří zejména na přípravu atraktivního programu pro závodníky i jejich doprovod. Zpestření, hezké zážitky i zajímavé benefity tak budou čekat na všechny, kdo na závody dorazí.

Tiskovou zprávu s dalšími podrobnostmi najdete zde.

Váš názor Další článek: Opráší Sony svůj Compact? Rozhodnout může zájem o iPhone 12 mini

Témata článku: , , , Počítač, Enduro, Proud, T Mobil, Zpestření, Podpor, Česká republika, Rodina, Sportovní aktivita, Pro +