T-Mobile bude mít o víkendu odstávku. Nepůjde nastavit služby a dokoupit větší objem dat

T-Mobile o nadcházejícím víkendu provede další z plánovaných odstávek zákaznických systémů. Cílem je jejich aktualizace a zrychlení. Údržba systémů proběhne od pátku 1. září 2017 22:00 hodin nejpozději do dopoledních hodin pondělí 4. září 2017.

Síťové služby, jako je volání, posílání SMS/MMS nebo mobilní data, nebudou odstávkou nijak dotčeny a vše bude fungovat jako obvykle. Předplacené karty půjde dobíjet pouze mimo prodejny operátora, tzn. pomocí dobíjecích kuponů, bankomatů nebo na terminálech Sazky.

Klepněte pro větší obrázek
T-Mobile provede o víkendech čistku v systémech

Omezeny budou zákaznické systémy a nebude možné nastavení služeb – to se týká samoobsluhy i aplikace Můj T-Mobile, telefonní zákaznické linky i prodejen. Dokup dat bude možný pouze přes provizorní mobilní stránku pro objednání datového balíčku 25 MB/den, roamingového balíčku 40 MB/den a navýšení datového objemu o 60 MB.

Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, MOBIL.CZ, innogy Mobil a PREmobil), rovněž značky Kaktus. T-Mobile doporučuje provést nastavení nebo aktivaci služeb do pátečního odpoledne.

Podívejte se na tipy a triky od Veroniky k aplikaci Můj T-Mobile:

Diskuze (2) Další článek: Víkendový update Galaxy S8 a Galaxy S8+ má rovných 600 MB. Jaké změny přináší?

Témata článku: , , , , , , , , Nastavení služeb, Síťová služba, ODS, GTS, Datový objem, Velký objem, Sazka, Vero, Data, Zákaznický systém, Mít, Předplacená karta, Nastavit, Dok, Mobil, AMP, Dobíjecí kupón