Sony představilo nový model Xperia 5. Ale asi ne způsobem, jakým původně chtělo

Sony má za sebou nechtěnou premiéru nového smartphonu Xperia 5. Tisková konference v rámci veletrhu IFA se sice koná až ve čtvrtek 5. září 2019 ve 13 hodin, ale jméno a podobu novinky zná svět už nyní. A to díky zkoušce živého přenosu, který Sony z keynote bude vysílat.

Výrobce už dříve na svém blogu avizoval, že bude konferenci streamovat a dokonce dopředu uvedl konkrétní odkaz na video. Asi netušil, že si ho někdo „naladí“ tak moc dopředu, a tím pádem může zaznamenat veškerý zde vysílaný obraz. Přesně to udělal a následně na Twitteru zveřejnil David Baptista da Silva.

Co čert nechtěl, při testu online přenosu za řečníkem svítil vizuál k novému smartphonu vyšší třídy, o němž se dosud spekulovalo jako o Xperii 2, případně Xperii 1s. Nyní víme, že Sony nachystalo ve značení zase pořádný přemet a telefon nazve Xperia 5. Ze „slajdu“ se dále dozvídáme, že telefon nabídne OLED displej 21 : 9 a technologie Dolby Atmos a HDR. Vyrábět se bude ve čtyřech barvách.

Via: XperiaBlog.net

Diskuze (21) Další článek: Zajímavé využití virtuální reality v praxi. Tobogán s VR brýlemi je už i v Česku!

Témata článku: Sony, , , , , , , , , Nový model, Target, Nový mód, Model X, Status, Jak, Dolby Atmos, Nový smartphone, XperiaBlog, Pře