Samsung unikla brožura s klíčovými funkcemi tabletofonu Galaxy Note 8

S blížícím se představením Samsungu Galaxy Note 8 nabírají na obrátkách i informační úniky, a jako slabé místo se již podruhé ukázala Austrálie. Místní pobočka si neuhlídala únik informační brožury k telefonu, na které vidíme domnělou podobu telefonu včetně specifikací. A valná většina z nich se shoduje z dřívějšími úniky @evleaks.

Podle brožurky má mít Galaxy Note 8 6,3" QHD+ Infinity displej, S Pen, oční skener a odolnost IP68 proti vodě a prachu. Fotoaparát na zadní straně má být skutečně duální (f/1.7) a brožura zmiňuje i až 2× optický zoom. Stylus má umět psát poznámky i na zamknutém displeji, chybět dále nemá ani bezdrátové nabíjení. A co se týká barevných variant, v brožuře je zmíněna je černá a zlatá.

Zda se informace potvrdí nebo se jedná jen o povedenou fotomontáž z dřívějších úniků, uvidíme již 23. března. Tisková konference by měla odstartovat v 17:00 hod středoevropského času, bude ji možné živě sledovat na YouTube kanálu Samsungu.

Lákací video na připravovaný Galaxy Note 8:

Zdroj Ausdroid

Diskuze (6) Další článek: Pozor na falešné Facebookové účty. Můžete přijít o tisíce korun

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy Note 8, GAL, Kanál, Klíč, Olixar, Tabletofon galaxy, Note, Tab, Valná většina, F +, Samsun,