Samsung do řady Galaxy S10 brzy přidá další funkce z tabletofonu Galaxy Note10

Samsung do modelové řady Galaxy S10 již jednou přidal několik funkcí z aktuálně nejnovější produktové řady Galaxy Note10. Začátkem září jihokorejci oznámili aktualizaci, která přidala funkci AR Doodle, propojení s desktopem Link to Windows nebo vylepšení nočního režimu, který lze nově aplikovat i na selfie kamerku. Galaxy S10 se navíc dočkal i podpory aplikace Samsung DeX pro PC.

Jihokorejci brzkou aktualizací do řady Galaxy S10 přidají další funkce známé z nejnovější řady tabletofonů. V Galerii bude nově možné prohledávat fotky podle klíčových slov, samotné systémové vyhledávání bude nově zahrnovat i doporučení multimediálních aplikací, např. ze Spotify či Netflixu. Ovládání multimediálního přehrávání bude rychleji dostupné přes horní výsuvnou lištu, kde se objeví položky Média a Zařízení, přes které bude možné rychle delegovat přehrávání hudby a videí na další zařízení.

Editace fotek na Galaxy S10? Vystačíte si s editorem v DeXu:

Další novinkou je funkce Auto Hotspot, která automaticky propojí zařízení od Samsungu hot-spotem (např. váš telefon a tablet), pokud jsou obě zařízení přihlášena pod stejným Samsung účtem. Jak je z předchozích řádků vidět, změny budou spíše kosmetického charakteru, je však pozitivní, že uvedením řady Galaxy Note10 Samsung nezapomněl ani na majitele „es desítek“, k nimž se postupem času dostávají drobné softwarové přídavky. Softwarový update by měl být pro řadu Galaxy S10 uvolněn v následujících dnech.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->

Zdroj Samsungmobilepress

Diskuze (2) Další článek: O2 navyšuje vánoční bonus. Vybrané smartphony můžete mít až o 5 tisíc korun levněji

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Samsungmobilepress, Samsung DeX, The Galaxy, Samsung účet, Funkce, Samsun, Aktualizace, Galax Note, Přehrávání,