První outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro a nadupané fitness hodinky HONOR Watch ES zakoupíte ode dneška i na českém trhu!

Globální technologická značka HONOR zahájila prodeje dvou speciálních novinek na českém trhu.

Outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro s 25denní výdrží baterie, se 14 vojenskými testy odolnosti nebo GPS navigací pro zpáteční cestu jsou od dnešního dne dostupné k zakoupení za super cenu 6 499 Kč! Stejně tak stylové fitness hodinky HONOR Watch ES s 12 animacemi tréninku rovnou na displeji a až s 95 tréninkovými režimy na výběr pro monitoring ode dneška můžete koupit za senzační cenu jen 2 499 Kč!

HONOR Watch GS Pro Vám budou skvělým společníkem až po dobu 25 dní

HONOR Watch GS Pro vydrží až 25 dní na plné 1 nabití za běžného používání a podporují více než 100 režimů cvičení. Díky přesným satelitním pozičním systémům dokáží outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro zaznamenávat trasy a později tak aktivovat GPS navigaci zpáteční cesty.

Zavřené posilovny? Nevadí! HONOR Watch ES jako osobní virtuální trenér

Hodinky HONOR Watch ES obsahují 12 animovaných simulací tréninkových kurzů a až 44 animovaných pohybových cvičení, které přesně demonstrují, jak správně cvičení provádět, což se za momentální situace zavřených posiloven určitě hodí!

Další článek: OnePlus rozšiřuje řadu Nord o dvě novinky. 5G model se dostal pod 10 tisíc