O2 navyšuje vánoční bonus. Vybrané smartphony můžete mít až o 5 tisíc korun levněji

O2 představilo na konci října letošní vánoční nabídku. V rámci ní mohou zájemci o nový smartphone získat cenový bonus při pořízení telefonu s tarifem nebo při prodloužení platnosti stávající smlouvy. Maximální výše slevy je 4 000 Kč a pohybuje se v závislosti na ceně zvoleného paušálu (čím dražší tarif, tím vyšší sleva na mobil).

Klepněte pro větší obrázek

Na vybrané telefony z nabídky se vztahuje akce Black Friday, v rámci které se bonus zvyšuje ještě o tisícovku na 5 000 Kč. S tímto zvýhodněním lze od pondělí 11. do neděle 24. listopadu 2019 zakoupit tyto smartphony od Samsungu: Galaxy A40, Galaxy A50, Galaxy S10e, Galaxy S10 a Galaxy S10+. Bonus je možné uplatnit na kterékoli prodejně O2.

Klepněte pro větší obrázek

Hodnota bonusu závisí na pořízeném mobilním tarifu. Nejvyšší bonus ve výši 5 000 Kč získají zákazníci při pořízení nového tarifu FREE+ Stříbrný a vyšší, jakéhokoli tarifu NEO nebo tarifu FREE se 7 GB a více dat v O2 Spolu. Bonusy O2 připravilo ale také k ostatním tarifům i stávajícím zákazníkům. Black Friday se objeví také v nabídce věrnostního programu O2 Výhody, který na zmíněné telefony Samsung nabídne slevu až tři tisíce korun všem zákazníkům O2 bez ohledu na to, jakou službu využívají.

Diskuze (5) Další článek: LG žaluje TCL. Čínský výrobce měl zneužít tři patenty na technologii LTE

Témata článku: , , , , , , , , Sleva, SMA, Free, Tarif, Mít, Vánoční bonus, Neo, Pořízení, Telefon