O neomezená data zdarma je zájem. V aplikaci Můj T-Mobile si je aktivovalo 100 tisíc zákazníků

T-Mobile nabízí v prosinci ve své aplikaci Můj T-Mobile vánoční bonusy v podobě virtuálního adventního kalendáře. Každý den může zákazník využít nějaké zvýhodnění, pomyslná okénka se otevírají až do Štědrého dne.

Hned první dárek nabídnutý 1. prosince se podle operátora setkal s velkým ohlasem – neomezená mobilní data zdarma na 24 hodin si aktivovalo téměř 100 tisíc zákazníků. Ti dokonce dokázali krátkodobě přetížit i aktivační systém.

Klepněte pro větší obrázek

T-Mobile slibuje pro ty, kteří akci v první den adventního kalendáře nezaznamenali, že se ještě do Štědrého dne bude jednou opakovat. S mobilními daty souvisí i další bonusy, které lze z kalendáře získat. Např. v pátek 13. prosince to bylo jednorázové navýšení datového FUP limitu o 1 GB s 50% slevou.

Adventní kalendář skrývá nadílku jak z produktů T-Mobile, tak od externích partnerů z oblasti sportovních aktivit, zážitků, kulturních akcí nebo on-line obsahu. Díky němu také vzrostl provoz v aplikaci Můj T-Mobile. Zatímco v běžném měsíci do ní zavítá zhruba 1,4 milionu zákazníků, jen za první prosincový týden to bylo 1,1 milionu uživatelů.

Diskuze (15) Další článek: RECENZE: Huawei Nova 5T – vánoční znovuzrození povedeného modelu

Témata článku: , , , , , , , , Aplikace, Neo +, Zákazníci, Prosinec, Žďár, Adventní kalendář, MOBI, Zak, T Mobil, T - Mobil, Data, Štědrý den