Mobilní samoobsluha Moje O2 v novém: přehlednější prostředí, tmavý režim a platba kartou přímo v aplikaci

O2 představuje novou verzi mobilní aplikace Moje O2. Uživatelská samoobsluha získala modernější design včetně tmavého režimu, ale i funkční vylepšení v podobě možnosti platby kartou za služby přímo v aplikaci. Rozšiřují se i možnosti nastavení služeb – zákazník si v aplikaci může změnit tarif, dokoupit data nebo zažádat o výměnu SIM karty.

Klepněte pro větší obrázek

Světlý nebo tmavý režim se v aplikaci O2 přepíná automaticky podle prostředí telefonu. Nově je aplikace k dispozici i v angličtině. Aplikace umožňuje označení oblíbených produktů i vlastní pojmenování služeb, např. podle členů domácnosti. Prostředí je rozděleno na čtyři základní nabídky, které uživatel nalezne na spodní liště – služby, vyúčtování, výhody od O2 a kontakty.

Další vylepšení a dárky

V budoucnu chce operátor aplikaci Moje O2 dále vylepšovat. Přibude například možnost sjednání návštěvy technika, chatovací modul pro konverzaci s chatbotem nebo užší propojení se slevovým programem O2 výhody. Aplikace Moje O2 je ke stažení zdarma pro Android a iOS, přihlášení probíhá pomocí identifikátoru O2 ID, které lze získat na prodejně nebo přes infolinku.

V předvánočním období od 1. do 24. prosince si zákazník může v aplikaci vybrat jeden ze tří dárků, které pro něj operátor podle typu využívaných služeb připravil. Na výběr je např. balíček 2 GB dat, balíček O2 TV se 6+1 kanály různých žánrů zdarma, 300 Kč sleva na telefony, příslušenství od O2, zdarma e-knihy v O2 Knihovně nebo 15% sleva na malé a velké spotřebiče v síti Datart. Dárky platí i pro zákazníky předplacených karet včetně nových tarifů z Datamanie.

Podívejte se na novinky v aplikaci Moje O2:

Diskuze (7) Další článek: Podívejte se na hack iPhonu, útočník se ho nemusí ani dotknout. Apple už naštěstí chybu opravil

Témata článku: , , , , , , , , , Rez, Samoobsluha, Platba, Aplikace, Operátor, Režim, Identifikátor, Tarif, Pro +, Oblíbený produkt,