Levný model 3C s širokoúhlým displejem odhaluje design Alcatelu pro letošní rok

Alcatel na CES avizoval, že novinky ukáže až v únoru na veletrhu MWC a jako ochutnávku přidal ukázku designu pro letošní rok. Telefony budou rozčleněny do tří produktových řad, hlavní roli bude hrát moderní design s širokoúhlým displejem za dostupnou cenu. 

Ještě předtím, že si budeme v Barceloně moci osahat základní Alcatel 1X, Alcatel 3V s duálním fotoaparátem a vlajkový model Alcatel 5, výrobce představil odvozený model Alcatel 3C. Jedná se o první Dual SIM Alcatel s širokoúhlým 6" displejem s rozlišením 1 440 × 720 pix. Telefon pohání 1,3GHz MediaTek MT8321 a 1GB RAM, interní 16GB úložiště půjde rozšířit microSD kartami. Hlavní fotoaparát je osmimegapixelový, kamerka pro selfie má rozlišení 5 Mpx. Kapacita nevyměnitelné baterie je 3 000 mAh, telefon poběží na Androidu 7.

Specifikacemi spíše průměrný Alcatel 3C byl představen v Itálii, ovšem je pravděpodobné, že se brzy dostane i do dalších zemí v Evropě. Nabízet se bude v černé, modré a zlaté, koncová cena byla stanovena na 130 EUR, tj. v přepočtu cca 3 300 Kč.

Jedna ze zatím posledních novinek Alcatelu, Idol 5S:

Diskuze (2) Další článek: Černá kronika ČTÚ. Tentokrát o tom, jak Vodafone bránil zákazníkovi v odchodu

Témata článku: Alcatel, , , , , , , , , , , , DESI, Pro +, Model, Levný model, Telefon, Nevyměnitelná baterie, Karta MicroSD, Itálie, První dual, Širokoúhlý, ? Displej, Dostupná cena, Poslední novinka,