Jak by mohly vypadat všechny modely řady Huawei P20? Podívejte se na fotky

Huawei letos své hlavní mobilní novinky neuvede na blížícím se veletrhu MWC 2018 v Barceloně, ale až později na samostatné akci. Již nyní ovšem unikají specifikace a také obrazové rendery budoucí očekávané podoby nové vlajkové řady smartphonů. Výrobce podle dřívějších spekulací přeskočí ve značení rovnou o desítku a místo navazující P11 se bude jmenovat P20.

Řada má zahrnovat celkem nejméně trojici modelů – hlavní Huawei P20, zvětšený Huawei P20 Plus a odlehčený Huawei P20 Lite. Portál Tiger Mobiles na základě uniklých špionských fotografií zhotovil grafické rendery všech tří modelů. Společné mají mít sklo na zádech, duální přední kameru a protáhlý displej s „vykousnutím“, roztažený co možná nejvíc k okrajům. P20 a P20 Plus mají mít dokonce trojitý hlavní fotoaparát.

P20 se vejde čtečka otisků na přední stranu, P20 Plus má mít čtečku buď ve skle displeje nebo bude spoléhat pouze na odemykání obličejem, což je ale méně pravděpodobné. Dva vyšší modely dostanou zřejmě koncernový procesor Kirin 970 s podporou umělé inteligence, tzn. stejné výpočetní řešení jako Huawei Mate 10 Pro nebo Honor View 10. U vyšších modelů se také očekává pokračování spolupráce se značkou Leica.

Diskuze (2) Další článek: Známe specifikace tabletu Galaxy Tab S4. Novinka se má ukázat na MWC

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , Čtečka, Honor View, Model řady, Vysoký model, Mode, Přední strana, Huawei P, Brzká spekulace, Tiger Mobiles, F +, Plus, Koncernový procesor, #Huawei, TigerMobiles, Model, Jak