Dot 2 Dot. To jsou oblíbené spojovačky, které se z papíru přesunuly do aplikace na mobilu

Do smartphonů se dostává nová aplikace Dot 2 Dot, která je mobilní alternativou klasických spojovaček na papíře. I když sami nejste kdovíjak talentovaní kreslíři, předčrtnuté číslované body vás dovedou k výslednému obrazci. Pod aplikací je podepsaná česká technologická společnost STRV.

Aplikace je dostupná od září a je zdarma pro platformy iOS i Android. Za dva měsíce si podle STRV aplikaci stáhly více než 2 miliony uživatelů chytrých mobilních telefonů a průměrný strávený čas na aktivního uživatele je 30 minut denně. Společnost si od Dot 2 Dot slibuje za in-app nákupy tržby v milionech dolarů ročně.

Aplikace se podobá tradičním hlavolamům, kdy s dalšími spojovačkami roste obtížnost. Motivy jsou komplikovanější, u těch nejtěžších je třeba spojit i tisíce bodů k vytvoření obrazce. Hru je možné hrát zdarma, placené jsou nápovědy a některá speciální témata. Tato témata jsou součástí prémiového účtu, který je možné si pořídit za 209 korun měsíčně, respektive za 104 korun při ročním předplatném.

V případě nápověd jsou dostupné balíčky od 3 do 100 nápověd v cenovém rozpětí 29 až 449 korun. Většina současných příjmů z aplikace plyne především z nákupu nápověd, STRV ovšem očekává nárůst zájmu o účet Premium s rostoucím počtem prémiového obsahu, na kterém nyní pracuje s řadou ilustrátorů.

Stáhněte si aplikaci Dot 2 Dot:

 

 

Diskuze (1) Další článek: Brojí proti iPhonu X. Samsung Galaxy S9 má nabídnout vylepšený oční skener

Témata článku: , , , , Uživatelé, Dot, Cenové rozpětí, Prémiový obsah, Dolar, Roční předplatné, Mobil, Papír, Obrazec, Prémiový účet, Pře, Hlavolam, Rostoucí počet, Ilustrátor, Aktivní uživatel, Nová aplikace, Speciální téma, STRV, MOBI, Aplikace, Současný příjem,