Další výrobce mobilů to zkouší s televizí: OnePlus TV má výsuvný soundbar

OnePlus po vzoru jiných čínských značek Xiaomi, Huawei nebo Honor nezůstává pouze u produkce smartphonů. Do portfolia nově zařadilo také chytrou televizi OnePlus TV Q1. Novinka je zatím oficiálně ohlášená pouze v Indii, globální verze by mohla přijít zároveň s evropskou premiérou smartphonu OnePlus 7T naplánovanou na 10. října 2019 v Londýně.

OnePlus zvolilo pro své televizory zobrazovací technologii QLED. Na úhlopříčce 55 palců nabízí klasické 4K rozlišení (3 840 × 2 160 bodů). Zvukový výstup zajišťuje soundbar výsuvný ze spodní hrany televizoru a měl by nabídnout výkon až 50 wattů. Chytrou platformou je Android TV s integrovaným Chromcastem.

Konektivitu zajišťuje duální Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac), Bluetooth 5, čtveřice HDMI portů, tři USB konektory (jeden z nich USB-C), jeden kompozitní vstup a jeden optický výstup. Televizor má elegantní design s minimalistickým rámem. Dodávaný podstavec má nohu ve tvaru elipsy. Celkově televizor i s podstavcem váží 24 kilogramů. V Indii se prodává v přepočtu za 33 tisíc korun.

Diskuze (9) Další článek: Pixel 4 meziročně zdraží. Pořád ale bude levnější než iPhone 11 Pro

Témata článku: Oneplus, , , , , , , , , , Londýn, Kompozit, Televizor, Výrobce mobilu, Soundbar, OnePlus TV, Chromcast, MOBI, Výrobce mobilů, Podstavec, Kilogram, Výstup, Mobil,