LG ukáže tři nové roboty. Poslouží lidem na letištích a hotelech

Vloni na veletrhu CES společnost LG poprvé představila koncepty chytrých robotů, kteří mají zastat některé automatizované činnosti zejména v oblasti služeb. Šlo konkrétně o letištního robota, který pomáhal cestujícím s navigací v prostorách terminálu, a úklidového robota, který se stará o úklid větší hal a prostor.

Letos chce LG v oblasti spotřební robotiky navázat a představit v Las Vegas další tři modely robotů. Půjde o modely Serving Robot, Porter Robot a Shopping Cart Robot, které budou působit na letištích, v hotelech a supermarketech. Celá rodina robotů LG, které kromě novinek zahrnují ještě modely Lawn Mowing Robot, Hub Robot, Airport Guide Robot a Airport Cleaning Robot, dostane nový název CLOi.

Serving Robot bude mít za úkol v letišních loungích nebo hotelových lobby rozvážet občerstvení. Velmi užitečný bude Porter Robot, jenž se v hotelu postará o doručení zavazadel na pokoj hosta a pomůže i s rychlejším odhlášením z hotelu včetně platby. Shopping Cart Robot se bude vyskytovat v supermarketech a bude zákazníkům asistovat při nákupu nebo jim pomůže najít vybrané zboží.

Jak vypadá v praxi LG Airport Guide Robot, který naviguje cestující:

Váš názor Další článek: Samsung spustil výrobu Exynosu 9810. Bude pohánět budoucí Galaxy S9 a S9+

Témata článku: LG, , , , , , , , , Nový robot, Velká hala, Nov, Celá rodina, Nový název, Chytrý robot, Veletrh, Las Vegas, Guide Robot, Airport Guide Robot, Vybrané zboží, Lid, Airport Cleaning Robot, Letištní robot, Model, Prostora