Asus vezme Barcelonu útokem. ZenFone 5 slibuje výkon a špičkový fotoaparát

Asus potvrdil, že na veletrhu MWC koncem února v Barceloně uspořádá tiskovou konferenci, na které představí řadu Zenfone 5. Start je 27. února od 19:30, livestream bude na webu výrobce.

Asus Zenfone 5 se na trh dostane nejdříve na přelomu března a dubna a měla by nabídnout hned několik modelů, např. Zenfone 5 Lite nebo Zenfone 5 Max. První zmíněný bude nejlevnějším modelem se širokoúhlým 6" displejem, ZenFone 5 Max by měl přinést kvalitnější hardware a velkokapacitní baterii.

Pokud budeme vycházet z pozvánky, najdeme na ni zmínku #BACKTO5, nápis „We Love Photo“ a na některých zahraničních verzích je i nápis Snapdragon. Novinky by se tedy měly soustředit na slušný výkon a také na fotoaparát. Loňská řada Zenfone 4 byla zastoupena hned několika modely, z nichž jsme již otestovali Zenfone 4, Zenfone 4 Selfie Pro a Zenfone 4 Pro.

Nejvybavenějším smartphonem od Asusu je zatím Zenfone 4 Pro:

Diskuze (3) Další článek: Cashback je v módě. Na špičkovém Huawei teď ušetříte 3 000 Kč

Témata článku: Asus, , , , , , , , , , Výkon, Nápis, Velkokapacitní baterie, Model, F +, Bar, Slušný výkon, Kvalitní hardware, Nejlevnější model, Loňská řada, Zen, Špičkový fotoaparát, SLI