Ve hře Pokémon Go se nečekaně objevil legendární Ho-Oh. Pouze na 14 dní

Hráči Pokémon Go se těší nebývale vysoké míry komunikace ze strany vývojářského studia Niantic. Za poslední dva týdny se na Facebooku a Twitteru objevil dvojnásobek příspěvků než za celý uplynulý rok. Stál za tím zejména herní event Pokémon Go Travel, v rámci něhož jste mohli v průběhu neděle a pondělí odlovit pokémona Farfetch'd. Ten se přitom běžně vyskytuje pouze na Taiwanu a v několika dalších sousedních státech.

Jako z čistého nebe se dnes objevila další zpráva, která potěší skalní hráče Pokémon Go. Ve hře se ode dnešního dne objevuje legendární pokémon Ho-Oh. Najdete jej mezi pětkovými raidy, dočasně společně s pokémonem Raikou. Ten končí ke konci listopadu, takže začátkem prosince bude u vejcí s úrovní pět jasné, že se z nich vyklube Ho-Oh. Tento poslední legendární pták se bude ve hře objevovat až do 12. prosince. Podle zvoleného data to vypadá, že již 13. prosince bychom se mohli dočkat spuštění 3. generace pokémonů.

Ve hře Pokémon Go se bude 14 dní objevovat pokémon Ho-Oh:

Váš názor Další článek: Doogee Mix Lite je bezrámečkový prcek. Přitom má velkou baterii, duální foťák a nestojí moc

Témata článku: , , , , , , , , Čisté nebe, Pokémon Go Travel, Zvolené datum, Sousední stát, Vysoká míra, Poslední týden, Herní event, Facebook a Twitter, Průběh neděle, Mew, Tchaj-wan, Prosinec, NEC, Hra, Raikou, Skalní hráč, Objev,