Vánoční nabídka O2: tarif Spolu i pro dvoučlennou domácnost a slevy na Samsungy a Huawei

O2 dnes jako druhý mobilní operátor představilo letošní vánoční nabídku. Ta začíná platit stejně jako u T-Mobilu 1. listopadu 2017. Operátor klade důraz na tarify O2 Spolu, do kterých si nově můžete lépe nakombinovat požadované služby. Připraven je i vánoční seznam zařízení, na které operátor poskytuje slevu až 4 000 Kč.

Levnější smartphone nebo Xbox

Při pořízení kterékoli služby O2 má zákazník nárok na pořízení levnějšího zařízení (smartphony Samsung, Huawei nebo konzole Xbox One S), které se samotnou službou nemusí ani souviset (např. při pořízení xDSL přípojky můžete zakoupit zlevněný smartphone). U tarifů O2 Spolu lze počet slev sčítat podle počtu služeb uvnitř tarifu Spolu.

Cenově jsou nejvíce zvýhodněny nové aktivace mobilních tarifů, které znamenají slevu na zařízení 4 000 Kč. Při navýšení stávajícího tarifu, zřízení xDSL přípojky nebo O2 TV činí sleva 2 000 Kč. A pro stávající paušální zákazníky, kteří nechtějí nic měnit, je sleva jenom tisícovku. Bonus je možné uplatnit na prodejně O2.

Klepněte pro větší obrázek

V nabídce jsou spíše nižší modely od Samsungu a Huawei. Konzoli Xbox One S zařadil do zvýhodněné nabídky operátor mimo jiné i proto, že ji lze použít jako náhradu set-top-boxu pro sledování O2 TV.

O2 Spolu pro dvoučlennou rodinu

Tarify Spolu dosud musely obsahovat alespoň tři mobilní služby, čímž de facto vyřazovaly ze hry páry. To se nyní mění a složení O2 Spolu přidává novou kombinaci. Ke dvěma mobilním tarifům (celkem 3 GB dat) lze aktivovat O2 TV a Internet na doma. Cena takto sestaveného tarifu je 1 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Zvýšení rychlosti pevného internetu

Pro zákazníky služby Internet na doma připravil operátor zvýšení rychlosti stahování až na 100 Mbit/s, pokud to technologicky přípojka dovoluje. Surfování zvýšenou rychlostí bude probíhat od 1. listopadu do 31. prosince 2017, pak se zase vrátí na původní rychlost.

5 GB dat pro předplacenkáře

Zákazníci předplacených karet dostanou v prosinci za každé dobití 5 GB dat zdarma. A mohou využít i nákup zvýhodněných zařízení, ale pouze se slevou 500 Kč, kterou dostanou ve formě Odměny za dobití.

Diskuze (10) Další článek: Snapdragon 845: Nový král mobilních procesorů přijde v prosinci, tohle jsou základní parametry

Témata článku: Huawei, Samsung, , , , , , Samsung a Huawei, Nová kombinace, Levný smartphone, Pro +, Xbox One S, Xbox One, Mobilní tarif, Operátor, Zvýhodněné zařízení, Samsun, Původní rychlost, Pevný internet, Zvýhodněná nabídka, Tarif, GB data, Nová aktivace, Odměna, Sam