Bílá keramika a více paměti posouvá bezrámečkové Xiaomi Mi Mix 2 o kus dál

Xiaomi Mi Mix ve své první generaci definoval bezrámečkový design. „Dvojka“ je menší, kompaktnější a lépe padne do ruky. Navíc nabízí i speciální verzi s bílými keramickými zády.

Tento materiál telefonu vyloženě sluší. Odráží okolní světlo a vytváří tak zajímavé efekty. Bílá barva také o něco lépe maskuje otisky prstů, které na černé barvě okamžitě bily do očí, tady se poměrně snadno ztratí.

Výrobce dozdobil design několika zlatými liniemi, které najdeme okolo fotoaparátu a čtečky otisků. Vše vypadá velmi elegantně. Dokonce se zdá, že i rámečky okolo displeje u této bílé varianty vypadají opticky menší než u černé verze. Černý okraj mezi svítící plochou a bílým rámečkem má zhruba jen milimetr.

Xiaomi obohatilo speciální keramickou verzi také na paměti – RAMka má hned 8 GB a vnitřní úložiště nabízí 128 GB prostoru. Za prémiový Mi Mix 2 si ale proti běžné verzi připlatíte hned 4 tisíce, stojí tedy 19 tisíc korun, a to už na Xiaomi rozhodně není málo. Na keramickou verzi má exkluzivitu Alza.cz.

Xiaomi Mi Mix 2 (Special Edition)
rozměry a hmotnost: 151 × 75 × 7,7 mm, 187 g
displej: 6,0", kapacitní IPS LCD, 1 080 × 2 160, 402 PPI
sítě: GSM, 3G, LTE
konektivita: USB Type-C, Wi-Fi 5, Bluetooth 5, GPS
paměť: 128 GB, RAM: 8 GB, baterie: 3 400 mAh
procesor: Qualcomm Snapdragon 835 (8× Kryo 280, 3 GHz, 10nm)
operační systém: Google Android 7.1 (Nougat)
fotoaparát: 12MPx, video (3 840 × 2 160), autofocus, blesk
51 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Xiaomi Mi Mix 2 zapůjčil na test oficiální distributor Beryko.cz.

Diskuze (32) Další článek: Za cenu iPhonu X můžete mít tohle Porsche. Huawei Mate 10 Porsche Design

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , Xiaomi Mi Mix 2 (Special Edition), Vice, Bílá varianta, Bílý rámeček, Keramická verze, Černý okraj, Verze, Černá verze, Beryko, První generace, Okolní světlo, Speciální verze, Top model, Paměť, Černá barva,