Asus dnes večer představí rodinu smartphonů Zenfone 4 pro Evropu. Sledujte živý přenos

Asus dnes večer představí nové produktové portfolio smartphonů pro globální trhy. V Římě proběhne evropská premiéra modelů rodiny Zenfone 4, které byly poprvé představeny před měsícem na Tchaj-wanu. Jak známe Asus, verze pro globální trh se mohou lišit a dočkat bychom se teoreticky mohli i nějakého překvapení.

Klepněte pro větší obrázek

Rodina smartphonů Zenfone 4 představená na Tchaj-wanu zahrnuje modely Zenfone 4, Zenfone 4 Selfie, Zenfone 4 Max a ke každému ještě vylepšenou Pro variantu. Vizuál s pozvánkou zobrazuje slogan „We Love Photos“ stylizovaný s dvojicí smartphonů ve tvaru písmene V. Očekávat tak můžeme důraz na fotografické funkce.

Asus chce přenos z římské konference zpřístupnit co nejširší veřejnosti, a tak bude akci streamovat na svém Facebooku i YouTube kanálu. Keynote začíná v 18:30 hodin českého času, sledovat ji můžete v tomto článku.

Diskuze (8) Další článek: Hotovo. Google kupuje půlku HTC. To však stále bude vyrábět vlastní mobily

Témata článku: Asus, , , , , , , , , Pře, Pro +, Přenos, RGB, Evropa, Nejširší veřejnost, Evropská premiéra, SMA, Rodina, Tchaj-wan, Český čas, Globální trh, Premiéra modelů, Zen, Model rodiny, Živý