Aj hodinu... Předplacenka s cenou 2,60 Kč za hovor je stále k mání

  • Slovenské O2 slavilo loni 10 let, proto přišlo s voláním 2,60 Kč/hovor
  • Kartu nyní používá 100 tisíc lidí a je stále k mání
  • S kartou můžete pohádkově levně volat i v ČR na česká čísla

Loni v létě jsme našli dobrý důvod, proč si udělat výlet na Slovensko – tamější O2 nabízelo v limitované edici předplacené „volací“ karty, o kterých si u našich operátorů můžeme nechat leda tak zdát. Předplacenka Voľnosť totiž volá za 2,60 Kč za hovor v délce až 60 minut. Pokud jste nestihli, nevadí, operátor udělal z časově omezené akce trvalou nabídku.

S kartou nejsou spojené žádné pravidelné poplatky, výhody nejsou spojené s dobíjením apod. Vzhledem k roamingové regulaci můžete za 2,60 Kč/hovor volat v rámci celé EU, tedy i na libovolné číslo do Česka.

 

O2 Voľnosť je mimořádně výhodná na volání v ČR i do zahraničí (v rámci EU)

 

Zrada nastává v okamžiku, kdy by někdo z vašich přátel s českým číslem chtěl volat vám. Takový hovor by byl zpoplatněn jako volání na slovenské číslo, čili mezinárodní hovor. A ty jsou u našich operátorů drahé – okolo 10 Kč/minutu!

Takže jako primární číslo pro nás není předplacenka O2 Voľnosť vhodná (kamarádi by se prohnuli), ledaže byste se třeba vždy nechali prozvonit a volali zpět, nebo ji v dualSIM telefonu používali jen na odchozí volání a hovory přijímali na primárním čísle, které kamarádi znají.

Na kartě si můžete aktivovat balíček 1 GB za 130 Kč, čerpat lze opět v celé EU. SMS vyjde na 1,30 Kč.

Môžem objednať aj do Česka?

Zásadní otázka. Odpověď je bohužel záporná. Pro kartu si musíte osobně na některou z prodejen, nebo si ji nechat doručit na slovenskou adresu. Karta stojí 2 eura a dobíjet ji můžete i z ČR kartou online. Nezapomeňte, že na Slovensku jsou karty vedené na jméno, proto je potřeba mít při koupi platný pas nebo občanský průkaz.

Diskuze (16) Další článek: Další velký skok pro lidstvo: kabriolet a ručník letí vesmírem

Témata článku: , , , , , , , Průkaz, Omezená akce, Pře, Slovenské číslo, Předplacenka, Občanský průkaz, Hod, Euro, Odchozí volání, Volnost, Poplatek, Hovor, Česká republika, Mání, Karta, Číslo, Primární číslo, České číslo