Expanze vodních pokémonů ve hře Pokémon Go potvrá celý týden

K herním eventům Pokémon Go se nejčastěji vyjadřuje její vývojář, společnost Niantic. Tentokrát je ale nový Event pod patronátem „mateřské“ společnosti Pokémon International. Ta na svém webu informuje o akci, která potrvá až do 29. března a v hlavní roli se představí vodní pokémoni. 

Herní event byl zahájen včera ve 21:00 a potrvá až do 29. března, opět do 21:00. Akce je zřejmě vztažena k 22. březnu, který je brán jako Světový den vody (Wikipedia). I díky tomu se ve hře Pokémon Go začnou ve zvýšené míře objevovat právě vodní pokémoni jako Magicarp, Squirtle, Totodile a také jejich vývojové formy. Tam, kde je výskyt vodních pokémonů běžnou záležitostí se mohou s větší pravděpodobností objevit různé vzácnější druhy, např. Lapras.

V rámci eventu se má objevit i nový doplněk pro herního avatara - Magicarp Hat. Abyste jej mohli získat, je třeba splnit stříbrnou medaili „Fisherman“, která se uděluje za chycení 50 velkých Magicarpů.

Zdroj Pokemon

 

Diskuze (1) Další článek: Google ukázal Android O. Jemná evoluce, lepší výdrž baterie a nové „hračky“ pro vývojáře

Témata článku: , , , , , Výskyt, Vodní pokémon, Magica, Pokémon, Patron, Patronát, Týden, Herní event, Světový den, Lapras, Nový event, Avatar, Mobilní hit, Squirtle, Wikipedia, Pot, Celý týden, Patro, Splash, Expanze,